La Unua reta BEMI-tago

okazis sabaton, la 6-an de junio 2020

12:00 – 16:30 UTC (Universala Tempo Kunordigita)
14:00 – 18:30 CEST (Centreŭropa Somera Tempo, la horzono de Roterdamo)
per la retkonferenca sistemo Jitsi

La programeroj registriĝis kaj aperas iom post iom en la nova kanalo de BEMI sur youtube:
https://mallonge.net/BEMIfilmoj

Jam aperis:
1. Gratulo de Amri Wandel
2. Kontakto al Malajzio
3. Elektraj bicikloj – Prelego de Eddy van den Bosch
4. Sojla Maso – Pri speciala bicikla agado, de Christine Brücker
5. Longdistanca biciklado – Prelego pri sporto, de Lars Sözüer

Programo:

11:30 UTC / 13:30 CEST
La babilsalono malfermiĝas por teknikaj provoj k.s.

12:00 UTC / 14:00 CEST
Elektraj bicikloj
Prelego de Eddy van den Bosch

12:45 UTC / 14:45 CEST Paŭzo

13:00 UTC / 15:00 CEST
Sojla Maso
Prezento de Christine Brücker

13:45 UTC / 15:45 CEST Paŭzo

14:00 UTC / 16:00 CEST
Longdistanca biciklado
Prelego de Lars Sözüer

14:45 UTC / 16:45 CEST Paŭzo

15:00 UTC / 17:00 CEST
Kastelo Greziljono, gastejo de la Dua BEMI-semajno en 2021
Prezento de Xavier Godivier

15:45 UTC / 17:45 CEST Paŭzo

16:00 UTC / 18:00 CEST
Diskuto pri venontaj agadoj de BEMI

16:30 UTC / 18:30 CEST
Fino